Hlavní obsah

Nová alba: Lindemann, Bill Wyman či Giorgio Moroder

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lindemann je nový rockový projekt mísící brutalitu a černý humor. Bill Wyman vydal sólovou desku po úctyhodném čase, stejně tak Giorgio Moroder, mistr popových a diskotékových nápěvů. To a ještě něco navíc nabízí tento albový týden.

Článek

Till Lindemann: Skills In Pills

Foto: Warner

Lindemann

První sólové album zpěváka německé skupiny Rammstein Tilla Lindemanna, kterému v projektu Lindemann sekunduje švédský multiinstrumentalista a producent Peter Tägtgren. Kolekce se zvukem přibližuje industriálnímu rocku, texty jsou drsné, ale vše je prezentováno s citelným nadhledem.

Bill Wyman: Back To Basics

Foto: Koch

Bill Wyman

Bývalý baskytarista britských Rolling Stones vydává sólové album. Jde o jeho první desku po třiatřiceti letech, takže není divu, že na ní s chutí představuje své hudební lásky - rock, blues a jazz. Styly, žánry a vlivy na nahrávce velmi přirozeně splynuly ve vlastní hudební řeč.

Giorgio Moroder: Déjá-Vu

Foto: RCA

Moroder

Po třiceti letech je na světě nové studiové album slavného italského skladatele Morodera. Do popových a diskotékových skladeb si pozval zajímavé hosty. Jsou mezi nimi například Kylie Minogue, Britney Spears, Sia, Charli XCX a další.

Young Guns: Ones And Zeros

Young Gods

Druhé album britské rockové alternativní pětice, která na něm prezentuje hybnou a svěží hudbu. Je to kolekce typické klubové kapely, která se nebojí v aranžích hledat a prezentovat své vlastní vize.

Neal Schon: Vortex

Foto: Mystic Production

Neal Schon

Americký zpěvák a kytarista Neal Schon je především frontmanem skupiny Journey. Vortex je jeho nové dvojalbum, na kterém popustil uzdu své hudební fantazie a ve skladbách shrnul vše, co jej v jeho dosavadní kariéře inspirovalo.

Reklama

Výběr článků

Načítám