Hlavní obsah

Začal Novoměstský hrnec smíchu

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předáním Ceny za nezapomenutelné role v českých komediích Viktoru Preissovi a projekcí filmu Fotograf Ireny Pavláskové začal v neděli večer v Novém Městě nad Metují 37. ročník festivalu české filmové a televizní komedie Novoměstský hrnec smíchu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Viktor Preiss dostal Cenu za nezapomenutelné role v českých komediích.

Článek

Až do příští soboty se na něm budou o hlavní cenu Zlatý prim a další ocenění odborné poroty v čele s kameramanem Josefem Hanušem ucházet celovečerní hrané filmy Fotograf, Vybíjená, Parádně pokecal, Babovřesky 3, Hodinový manžel, Intimity, Modelky s.r.o., Díra u Hanušovic a Život je život.

Stejně tak televizní pořady Nevinné lži – díl Zrádce, Neviditelní – 1. díl, Marta a Věra – 2. řada, Škoda lásky – Miška je kouzelná a Host u tabule, Pečený sněhulák, Boj o koláč a pohádky Rybička a Kdyby byly ryby.

Cenu diváků – Novoměstský hrnec smíchu – dostane ta komedie, při jejíž projekci bude naměřeno nejvyšší procento času, kdy se diváci smějí.

Reklama

Výběr článků

Načítám