Hlavní obsah

Bruce Willis se chystá i na Woodyho Allena

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi novými projekty, o kterých se hovoří i na festivale v Cannes, jsou filmy Bruce Willise a Liama Neesona.

Foto: Bontonfilm

Bruce Willis ve filmu Looper

Článek

Už nyní, ačkoli není natočen ani jeden z filmů, koupili Němci titul Precious Cargo s Brucem Willisem. Německý distributor Splendid Films má zájem i o dalšího ostříleného matadora thrillerů Liama Neesona, který chystá titul A Willing Patriot.

Nejzábavnější je ale informace, že Bruce Willis skutečně chystá film s Woodym Allenem. Podle mezinárodní databáze IMDB Allen napsal scénář, ale zatím nemá oficiální název. Do snímku, který je označen jako komedie (nikoliv akční), obsadí kromě Willise mladé krásky Blake Livelyovou, Kristen Stewartovou a také Jesse Eisenberga. Točit se má hlavně v New Yorku.

Foto: Profimedia.cz

Blake Livelyová

“Byli jsme letos hodně agresivní, uzavřeli jsme většinu smluv dříve, než trh vůbec začal, nastoupili jsme brzy a rychle se rozhodli,” dodal šéf Splendid Films Andreas Klein. Žádný z filmů nemá ještě distributora ani v Americe.

A Willing Patriot je akční snímek o teroristech, který připravuje režisér Martin Zandvliet. V Precious Cargu uvidíme Bruce Willise jako profesionálního elitního zloděje – někdy v roce 2016.

Reklama

Výběr článků

Načítám