Hlavní obsah

Nová DVD: Birdman, Fracek a Kluk od vedle

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vstupuje do kin vítězný film letošních Oscarů Birdman o hrdinovi akčních filmů, který se pokouší uspět v umění. Fracek je název filmu o dívce, která zůstala sama. Jennifer Lopezová hraje středoškolskou učitelku v thrilleru Kluk od vedle.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 21. týden

Článek

Birdman

Nová DVD

Představitel bývalého akčního superhrdiny Birdmana čili Ptačího muže Riggan Thomson se snaží uspět na Brodwayi. Proto všechny peníze i energii investuje do projektu divadelního představení a musí při tom čelit mnohému včetně vlastních můr.

Birdman, USA 2014, drama, 119 min., režie: Alejandro G. Innaritu, hrají: Michael Keaton, Edward Nortnon,  naomi Wattsová, Emma Stoneová a další.

Fracek

Nová DVD

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí.

Fracek, USA 2011, komediální drama, 99 min., režie: Derick Martini, hrají: Chloe Grace Moretzová, Blake Lively, Eddie Redmayne a další.

Kluk od vedle

Nová DVD

Středoškolská učitelka Claire nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah, Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou.

Kluk od vedle, USA 2015, thriller, 91 min., režie: Rob Cohen, hrají: Jennifer Lopezová, John Corbett a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám