Hlavní obsah

Jennifer Anistonová a režisér Šéfů na zabití 2 chystají komedii Zlé mámy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová komedie Jennifer Anistonové a režiséra a scenáristy Seana Anderse si bude utahovat ze soubojů snobských Američanek z vyšší třídy o to, kdo je lepší matkou. Posedlost dokonalostí a nejnovějšími trendy v nich vyvolává nemilosrdnou zášť.

Foto: WarnerBros

Jennifer Anistonová (Millerovi na tripu)

Článek

Projekt Zlé mámy už krouží v Hollywoodu asi pět let a vychází volně z knihy Rosalindy Wisemanové. Sean Anders s Johnem Morrisem napsali na jejím základě scénář o obyčejné matce, která se z malého města dostane do luxusního předměstí obývaného milionáři, jejichž manželky nemají jinou starost než se urážet a trumfovat.

Film měl mít původně v květnu 2015 premiéru, ale natáčení se pozdrželo kvůli získání daňových výhod. Tehdy ho měla režírovat Beth McCarthy-Millerová, nakonec to dopadlo úplně jinak.

Režírovat bude Sean Anders, který už s Jennifer, výbornou komičkou a nejúspěšnější hvězdou kdysi slavného seriálu Přátelé, natočil film Šéfové na zabití 2 a navíc napsal úspěšnou komedii Millerovi na tripu, kde také hrála.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám