Hlavní obsah

Pražskou Kampu ovládne v sobotu Plzeň

Právo, (rh)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Část programu Plzně - Evropského hlavního města kultury 2015 se v sobotu přesune na pražskou Kampu.

Foto: archiv Plzeň - EHMK 2015

Katalánský soubor nového cirkusu PSiRC uvede v sobotu na pražské Kampě své představení Acrometria.

Článek

Vojenský tábor amerických jednotek z roku 1945, hudební produkce, vůně i gastronomie z období baroka, vystoupení katalánského souboru nového cirkusu PSiRC, setkání plzeňských a pražských Baráčníků, ukázka skladby Sokolů, výstava komiksů Opráski splzeňský historje – to vše a ještě mnohem víc nabízí ukázka z programu Plzně - Evropského hlavního města kultury 2015, která se uskuteční v sobotu 11. dubna na Kampě a v Michnově paláci i jeho okolí od 13 hodin v rámci akce Kampa Střed Světa.

„Přijďte si otevřít Plzeň a ochutnat něco z bohatého programu, který jsme v rámci Evropského hlavního města kultury připravili,“ láká programový ředitel Plzně 2015 Jiří Sulženko. Program má upoutat na největší akce, které se letos v západočeské metropoli odehrají.

Plzeňské odpoledne na Kampě zakončí od 18.30 v Baráčnické rychtě folklórní večer s Malou dudáckou muzikou z Plzně, od 19 do 23 hodin v Malostranské besedě pak vystoupení plzeňských hudebních skupin Frajara Putyka, Lakuna a Muerta Mente. S výjimkou koncertu hudebních skupin je vstup na celou akci zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám