Hlavní obsah

Avril Lavigne si myslela, že umírá

Právo, (jaš)

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne, jež se kvůli vážným zdravotním problémům držela několik měsíců mimo hudební scénu, se bála, že zemře. Třicetiletá interpretka, které po mnoha vyšetřeních nakonec diagnostikovali boreliózu, to uvedla v rozhovoru pro magazín People.

Foto: Sony Music

Avril Lavigne je již z nejhoršího venku.

Článek

Cítila se prý špatně už delší dobu. Lékaři však dlouho nemohli přijít na to, co jí je. Že trpí boreliózou, kterou přenášejí klíšťata, zjistili až později.

Nakazila se zřejmě loni na jaře. V říjnu se pak vypravila s kamarádkami do Las Vegas, kde chtěla oslavit své třicáté narozeniny. Její stav se však tehdy výrazně zhoršil a ona nechápala, co se s ní děje.

„Tak tak jsem byla schopná něco sníst. Když jsme přišly k bazénu, musela jsem se vrátit a lehnout si do postele,“ popsala výlet do Las Vegas.

„Netušila jsem, že by klíště mohlo způsobit něco takového. Pět měsíců jsem potom byla upoutána na lůžko. Měla jsem pocit, že nemohu dýchat, mluvit ani se hýbat. Myslela jsem si, že umírám,“ pokračovala Avril Lavigne. V té době se o ni starala matka, ke které se přestěhovala do domovského Ontaria.

„Prožila jsem chvíle, kdy jsem se celý týden nemohla ani osprchovat, protože jsem sotva stála na nohou. Měla jsem pocit, jako by ze mě někdo vysával život,“ uvedla ještě.

Zprávy o tom, že s ní není něco v pořádku, se na veřejnosti začaly šířit loni poté, kdy na Twitteru poprosila své příznivce o modlitby. Média tehdy spekulovala o tom, jestli neměla problémy s drogami. To však zpěvačka v rozhovoru popřela.

Reklama

Výběr článků

Načítám