Hlavní obsah

Stream.cz nabídne Infobaden s videem, Kancelář Blaník i publicistiku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jarní nabídka internetové televize Stream.cz zahrnuje vtipnou publicistiku ve Zprávách, recesistický Infobaden, investigativní pořad Praha vs. prachy Janka Rubeše, pořad Dělníci smrti i kultovní seriál Kancelář Blaník.

Internetová TV Stream představila nové pořady Video: Novinky

 
Článek

Infobaden upozornil na nové videozpravodajství. „Běžný občan už nerozumí psanému textu,“ domnívají se autoři Infobadenu. Proto budou nabízet jednou týdně videozpravodajství. Specifikem Infobadenu je prediktivní žurnalistika, která informuje o tom, co se pravděpodobně bude dít. Momentálně prý pracují na návštěvě papeže v ČR.

Jednou týdně poběží pořad Dělníci smrti. „My jsme natáčeli v krematoriu, natáčeli jsme pohřeb do země, byl jsem ve velkovýrobně rakví. Natáčeli jsme i na pitevně s patology, budeme natáčet s pohřební kapelou,“ popsal moderátor Jakub Klingohr.

Třetí série Kanceláře Blaník začne 27. března a bude mít 16 epizod. Premiéra bude každou sobotu. Pořad Slavné značky bude moderovat od dubna každý čtvrtek Pavel Zuna a druhá série Zmizelé Šumavy se bude vysílat každou středu.

Lukáš Záhoř, šéfproducent Streamu, představil Zprávy, které začínají rovněž od dubna. Alternovat v nich bude několik moderátorských dvojic. „Zprávy se budou vysílat jednou za týden ve čtvrtek. Chceme to dělat jinak. Nechceme někoho trumfnout, chceme dělat zprávy po našem,“ uvedl.

Zprávy budou na rozdíl od Infobaden spíše seriózní, ale budou obsahovat i subjektivní komentáře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám