Hlavní obsah

Nová DVD: Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné, Mistr, Co s láskou a další

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve filmu Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné zažije Bedrock návštěvu těch nejdrsnějších a nejdivočejších borců z týmu World Wrestling Entertainment. Film Get on Up – Příběh Jamese Browna přiblíží osud duchovního otce soulu. Philip Seymour Hoffman a Joaquin Phoenix hrají hlavní postavy filmu Mistr. Romantický příběh setkání po letech nese příznačný název Co s láskou.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 12. týden

Článek

Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné

Nová DVD

Když Fred ztratí peníze na rodinnou dovolenou, bleskne mu hlavou další z jeho šílených nápadů: rozhodne se získat je zpět při sportovním utkání. V roli pořadatele vyšle Barneyho do ringu proti takovým esům jako John Cenastone, Marble Henry nebo Undertaker. Davy šílí, peníze za vstupenky se jen hrnou a zájem o celou akci projeví i sám velký McMagma.

Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné, USA 2015, rodinný/animovaný, 50 min., režie: Spike Brandt, Tony Cervone.

Get on Up – Příběh Jamese Browna

Nová DVD

Film natočený na motivy neuvěřitelného životního příběhu duchovního otce soulu vám přiblíží hudbu, osudy i nespoutanou povahu Jamese Browna od dob jeho bídného dětství až do chvíle, kdy vyrostl v jednu z nejvlivnějších osobností 20. století.

Get on Up – Příběh Jamese Browna, USA / VB 2014, životopisný, 138 min., režie: Tate Taylor, hrají: Chadwick Boseman, Nelsan Ellis, Viola Davisová, Taraji P. Henson, Craig Robinson a další.

Mistr

Nová DVD

USA, začátek 50. let. Vojáci po návratu z fronty bojují s poválečnými traumaty a snaží se začlenit do běžného života. Freddieho Quella ale jeho trauma dovede až na dno. Pak se setká s charismatickým Lancasterem Doddem, který je právě na cestě do New Yorku, kde hodlá světu představit své nové učení, novou víru…

Mistr, USA 2012, psychologické drama, 144 min., režie: Paul Thomas Anderson, hrají: Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix, Amy Adams, Laura Dern, Lena Endre, Martin Dew a další.

Co s láskou

Nová DVD

Amanda a Dawson byli spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla láska. Ale měšťácká společnost jim ji nedopřála. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil... a ani jeden nezapomněl na první lásku…

Co s láskou, USA 2014, romantický, 117 min., režie: Michael Hoffman, hrají: Michelle Monaghan, Liana Liberato, James Marsden, Luke Bracey, Schuyler Fisk a další.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám