Hlavní obsah

Nové Hvězdné války budou v květnu 2017

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnosti Disney a Lucasfilm oznámily, že režisér a scenárista Rian Johnson natočí film Star Wars: Episode VIII, který přijde do kin 26. května 2017.

Foto: Lucasfilm

Star Wars: Síla se probouzí

Článek

O ději nového filmu se ještě nic neví, stejně tak nejsou potvrzeni ani herci.

Mnohem dříve se ale fanoušci dočkají jiných filmů vycházejících ze světa Hvězdných válek. Letos natoči Gareth Edwards snímek Rogue One s Felicity Jonesovou v hlavní roli. Premiéra byla stanovena na 16. prosince 2016. Producentsky se ho ujali Kathleen Kennedy, John Knoll a John Schwartz.

Foto: Lucasfilm

Star Wars: Síla se probouzí

Existuje ale ještě další projekt z podobného soudku, který má na starost režisér Josh Trank. O ději přísně tajného filmu se opět mnoho neví. Drby, které posbíral hollywoodský magazín Variety, tvrdí, že se zaměří na mládí postav z Hvězdných válek, zejména princezny Leiy a Han Sola.

Film J. J. Abramse Star Wars: Síla se probouzí přijde do kin už letos v prosinci. Zajímavý je tím, že v něm hrají původní herci Harrison Ford, Mark Hamill a Carrie Fisherová vedle nováčků Johna Boyegy či Adama Drivera.

Reklama

Výběr článků

Načítám