Hlavní obsah

Nová DVD: Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil a Flinstoneovi & WWE: Mela doby kamenné

Právo, Věra Míšková

V pokračování kultovního snímku Sin City se v několika propojených povídkách vracíme do města hříchu. Pořádnou akční jízdu zažívají hrdinového rodinného animovaného filmu Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 11. týden

Článek

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

Nová DVD

Bezvětrná, horká a vyprahlá noc. Dwight hloubá o tom, na kolik způsobů to v životě zvoral a co by dal za to, kdyby dostal šanci začít znova s čistým štítem. Vtom mu zavolá jeho osudová žena Ava a požádá ho, aby jí ochránil před násilnickým manželem. Dwight však netuší, že Ava má úplně jiné úmysly...

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil, USA 2014, akční, 99 min., režie: Robert Rodriguez, Frank Miller, hrají: Josh Brolin, Mickey Rourke, Eva Greenová, Jessica Alba, Joseph Gordon-Levitt a další.

Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné

Nová DVD

Když Fred ztratí peníze na rodinnou dovolenou, bleskne mu hlavou další z jeho šílených nápadů: rozhodne se získat je zpět při sportovním utkání. Fred pak v roli pořadatele vyšle Barneyho do ringu proti esům jako John Cenastone, Marble Henry nebo Undertaker. Davy šílí, peníze za vstupenky se jen hrnou a zájem o celou akci projeví i sám velký McMagma.

Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné, USA 2015, rodinný animovaný, 50 min., režie: Spike Brandt, Tony Cervone.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám