Hlavní obsah

Londýnskou předpremiéru Vybíjené navštívil hvězdný Woody Harrelson

Právo, Zbyněk Vlasák (Londýn)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nečekaného hosta měla sobotní londýnská předpremiéra české komedie Petra Nikolaeva Vybíjená. Do první řady plného sálu usedla hollywoodská hvězda Woody Harrelson. A přesto, že z něho za celou dobu nevylezlo ani slovo, zjevně byl s filmem o životních strastech několika gymnaziálních spolužáků spokojený. Zůstal totiž i na besedu po jeho skončení.

Foto: HBO

Woody Harrelson v seriálu Temný případ

Článek

Z návštěvy amerického herce, známého například ze seriálu Temný případ nebo z Formanova snímku Lid versus Larry Flynt, byli paf i jeho čeští kolegové.

Z hereckého ansámblu Vybíjené dorazila trojice známá z televizní Partičky Michal Suchánek, Richard Genzer a Ondřej Sokol a představitelka hlavní ženské role Simona Krainová. Přičemž největší radost z Harrelsonovy účasti měl Suchánek. Asi hlavně proto, že ještě půl hodiny před promítáním nad celou akcí trochu ohrnoval nos: „Možná by to byla událost, kdyby se tu český film promítal v roce 1986, ale takhle…“ O pár minut později už se ale doslova třásl nadšením. „Já to vůbec nechápu! Je to asi jako když mě někdo vidí v Bíteši na náměstí a má oči navrch hlavy. Tak takhle se teď cítím já!“ vykřikoval Suchánek.

To jeho kolega Ondřej Sokol si zachoval nadhled: „Já chodím na Harrelsonovy filmy do kina už dlouho, tak jsem rád, že taky jednou přišel na můj.“

Foto: InFilm

Woody Harrelson (druhý zprava) na předpremiéře Vybíjené

A kdo vlastně Woodyho Harrelsona na předpremiéru Vybíjené do The Prince Charles Cinema nalákal? Ukázalo se, že v tom má prsty producent snímku Rudolf Biermann.

„Ano, věděl jsem, že je tu ta možnost. Jsme kamarádi už od doby, co přijel před patnácti lety do Karlových Varů na festival. Máme štěstí, že tady v Londýně zrovna natáčí film. A jestli jsem zvědavý, co mi na Vybíjenou řekne? Samozřejmě, zajímají mě názory mých přátel. A Woody na mě navíc bude určitě hodný.“

Foto: InFilm

Herci a tvůrci Vybíjené před londýnským kinem (zleva producent Rudolf Biermann, Simona Krainová, režisér Petr Nikolaev, Michal Suchánek, Ondřej Sokol a Richard Genzer)

Každopádně hodní byli na tvůrce ostatní diváci, z nichž většinu tvořili Češi a Slováci žijící trvale v anglické metropoli. Na konci snímek ocenili dlouhým potleskem.

Do české distribuce vstoupí Vybíjená, adaptace jednoho z nejoceňovanějších románů Michala Viewegha, 12. března.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám