Hlavní obsah

První a zatím poslední film Simony Krainové dělí víc než dvacet let

Modelka Simona Krainová na první pohled vypadá, že nestárne, ale přesto její první a zatím poslední filmovou roli od sebe dělí více než dvacet let.

Simona Krainová

Článek

Poprvé se na filmovém plátně objevila ve snímku Jaroslava Soukupa Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu. Režisér a producent, který je považován za objevitele populární dvojice Sagvan Tofi - Lukáš Vaculík, tímto filmem navázal na úspěšný snímek Kamarád do deště.

Volné pokračování opět přivedlo na scénu dva nerozlučné kamarády, kteří v prvním filmu vymysleli „podraz“ na podvodníka Kadlece a jeho vykutáleného zetě Bureše.

V druhém díle si oba přátelé otevřou vlastní diskotéku Brooklyn. Kadlec se ale vrací z vězení a spolu se zeťem se rozhodnou kamarádům do deště pomstít. Jako nástroj pomsty má sloužit nová servírka Ivana, kterou si tehdy zahrála právě Simona Krainová, ještě jako hnědovláska. Premiéru měl Kamarád do deště II v říjnu roku 1992.

Setkání s Vaculíkem

„Vím, co chci. Cestovat, užívat života, dělat radost rodičům. Chci první stránky časopisů. Jsem hrdá, mám sebedůvěru, profese a lidé okolo mi dodali sebejistotu. Snad to zvládnu a doufám, že jednou budu velká hvězda…“ citoval tehdy tiskový materiál modelku Simonu Krainovou, která měla našlápnutou slibnou kariéru. Simona se ale musela rozhodnout, jaký život bude žít, a nakonec před herectvím zvítězil modeling.

Zanedlouho – 12. března 2015 – se dnes již uznávaná modelka Simona Krainová představí divákům ve své doposud poslední filmové roli. Premiéru bude mít snímek Vybíjená podle bestselleru Michala Viewegha v režii Petra Nikolaeva.

Simona se při natáčení na place opět potkala s Lukášem Vaculíkem, který si stejně jako v Kamarádovi do deště II zahrál muže, který významným způsobem zasáhne do života Simoniny postavy. Vybíjená je i o tom, zda se vám splní životní sny. Splnily se Simoně úplně nebo částečně skutečné představy a sny? „Moje sny se mi naplnily, mám milujícího manžela a úžasný syny a jsem za tento dar nesmírně vděčná,“ říká Simona Krainová.

Reklama

Výběr článků

Načítám