Hlavní obsah

Nová DVD: Andělé všedního dne, Lepší teď než nikdy a Annabelle

Právo, Věra Míšková

Podle románu Michala Viewegha natočila Alice Nellis film Andělé všedního dne. Michael Douglas a Diane Keatonová hrají pár v romantické komedii Lepší teď než nikdy. Pro milovníky hororů vychází Annabelle.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 7. týden

Článek

Andělé všedního dne

Nová DVD

Hrdiny filmu jsou lidé, kteří si nechávají život prokluzovat mezi prsty. Neměli by. Pro některé z nich totiž dneska večer život skončí. A proto se v jejich blízkosti objevili andělé, lidskému oku neviditelní strážci našich osudů, kteří se jim pokusí ten poslední den zařídit podle jejich přání.

Andělé všedního dne, ČR 2014, komedie, režie: Alice Nellis, hrají: Boleslav Polívka, Vladimír Javorský, Marián Labuda, Vojtěch Dyk a další.

Lepší teď než nikdy

Nová DVD

Existuje milión důvodů, proč nemít rád realitního makléře Orena Littlea. Na každého je schválně nepříjemný, a nechce nic jiného, než prodat poslední dům a odejít do penze. Orenův život se obrátí vzhůru nohama, když ho syn Luke požádá, aby se dočasně postaral o jeho devítiletou dceru Sarah, o jejíž existenci Oren neměl ani tušení.

Lepší teď než nikdy, USA 2013, romantická komedie, režie: Rob Reiner, hrají: Michael Douglas, Diane Keatonová, Sterling Jerins, Annie Parisse a další.

Annabelle

Nová DVD

V tomto thrilleru založeném na strašidelné panence z filmu V zajetí démonů najde John dokonalý dárek pro svoji manželku Miu - krásnou starou klasickou panenku. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání.

Annabelle, USA 2014, horor, 98 min., režie: John R. Leonetti, hrají: Annabelle Wallisová, Brian Howe, Alfre Woodard, Tony Amendola a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám