Hlavní obsah

Nové knihy: Burdová, Boltonová, Hebr i Štáchová

Právo, František Cinger

Novinky zahajuje příběh Michaely Burdové o lásce a nenávisti i drama Sharon J. Boltonové ze Shetland. Pokračují erotickými povídkami Anny Hebr i audioknihou Heleny Štáchové, duše Divadla Spejbla a Hurvínka. A samozřejmě nechybí „grafický román“ či komiks Reinharda Kleista z prostředí nacistického koncentračního tábora.

Článek

Michaela Burdová:

Volání sirény – Pomsta

Nové knihy

Vydržela pravá láska staletí a překonala nenávist, nebo se změnila v touhu po pomstě? Noel se nedokáže smířit se smrtí přítele. Je přesvědčená, že za ní stojí nadpřirozené síly. Každé léto se ztrácejí a umírají muži. Její teorii o siréně, která má všechno na svědomí, nikdo nevěří.

Fragment, 368 stran, 249 Kč

Sharon J. Boltonová:

Obětina

Nové knihy

Jednoho upršeného odpoledne nalezne Tora v rašeliništi konzervovanou mrtvolu mladé ženy, v jejíž hrudi zeje díra po vyrvaném srdci. Tři runové znaky připomínají tajemná vyřezávaná znamení, která vídá rozesetá po celých Shetlandách, dokonce i na krbové římse tchána.

Domino, přeložil Martin Verner, 528 stran, 349 Kč, e-kniha 179 Kč

Anna Hebr:

Noční jízda

Nové knihy

Zapomeňte na romantiku, rádoby erotickou literaturu a vrhněte se rovnou na předehru. Čeká vás sexmise! Již za pár minut docílíte naprosto božského orgasmu. Nevěříte? Pak si vyberte jednu z dvanácti opravdu erotických povídek.

Mladá fronta, 112 stran, 159 Kč, e-kniha 99 Kč

Julianna Baggottová:

Čistý: Splynutí

Nové knihy

V druhé knize jsou osudy Partridge a Pressie, kterým se s přáteli podařilo uniknout ze spárů Speciálních jednotek. Dobře vědí, že nemají vyhráno. Na scénu přichází tajemná dívka, která přináší vzkaz z Dómu: „Vraťte nám našeho syna, jinak zabijeme rukojmí.“

Jota, přeložila Naďa Funioková, 512 stran, 378 Kč, e-kniha 249 Kč

Helena Štáchová:

Život na nitích

Nové knihy

Autobiografie Heleny Štáchové – ředitelky a hlavní protagonistky Divadla Spejbla a Hurvínka. Kniha seznámí čtenáře i s jejími životními mezníky - životem po boku Miloše Kirschnera, narozením dětí, vážnou dopravní nehodou, těžkou nemocí a smrtí manžela...

OneHotBook, 15 hod. 58 min., 249 Kč, 2 CD mp3 za 269 Kč

Zdeněk Svěrák, Ladislava Pechová:

Mravenčí ukolébavka

Nové knihy

Rozkládací leporelo pro nejmenší s motivem známé písničky Zdeňka Svěráka, plné veselých obrázků, pro malé děti i jejich rodiče.

Fragment, 16 stran, 79 Kč

Reinhard Kleist:

Boxer

Nové knihy

Průkopník německého grafického románu a jeden z nejlepších současných německých komiksových autorů vypráví pravdivý příběh polského Žida, boxera Hercka Hafta, který přežil koncentrační tábor v boxerském ringu a v USA pak zahájil profesionální kariéru.

Argo, přeložila Alena Pokorná, 200 stran, 348 Kč

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám