Hlavní obsah

Nová alba: Björk, The Waterboys, TV On The Radio a eFeM

Právo, Jaroslav Špulák

K životu se hrdě hlásí aktuální album ceněné islandské zpěvačky Björk. Také novinka ostrovních The Waterboys nebo kapely TV On The Radio.

Článek

Björk: Vulnicura

Foto: Mystic

Nová alba

Vyšlo již deváté album islandské zpěvačky Björk. Je na něm devět skladeb, přičemž původně mělo být vydáno až za dva měsíce. Nahrávky se ale dostaly na internet, a tak se Björk rozhodla je zveřejnit dříve. Producenty kolekce jsou Arca a The Haxan Cloak.

The Waterboys: Modern Blues

Foto: Mystic

Nová alba

Britskou kapelu The Waterboys založil už v roce 1983 Mike Scott. Na nové desce se pokusil vyvolat ducha nejlepších nahrávek historie kapely, a tak natáčela naživo. Mixuje keltskou hudbu a rock’n’roll se silným vlivem blues.

TV On The Radio: Seeds

Foto: Universal Music

Nová alba

S menším zpožděním se na českém trhu objevuje nové album americké formace TV On The Radio. Tato mezi hudebními fajnšmekry populární parta na něm mísí indie rock, funk i synthpop. Je to velice energická a strhující deska.

eFeM: Kolem nás

Foto: BrainZone

Nová alba

Debutové album české folkpopové dvojice eFeM, za kterou se skrývají Filip Sázavský a Martin Chobot. Své album pokřtila v úterý večer v Praze. Prvním singlem z něho byla skladba Zmatená generace, aktuální se jmenuje Co proti mně máš.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám