Hlavní obsah

Rooney a Tatiana v pokračování Hvězdných válek

Novinky, Stanislav Dvořák

Podle serveru The Hollywood Reporter se chystají herečky Rooney Maraová a Tatiana Maslanyová na role ve volném pokračování Hvězdných válek.

Foto: Profimedia.cz

Tatiana Maslanyová

Článek

Rooney, která je známa především z filmů Muži, kteří nenávidí ženy, Vedlejší účinky nebo The Social Network, má prý velkou šanci na roli, stejně jako její méně známá kanadská kolegyně.

Třetí kandidátkou na jednu z hlavních rolí má být podle serveru Felicity Jonesová, která byla před pár dny nominována na Oscara za snímek Teorie všeho o slavném vědci Stephenu Hawkingovi.

Foto: Profimedia.cz

Rooney Maraová

Tajemstvím opředený projekt má režírovat Gareth Edwards. O scénáři a postavách se zatím neví nic, ale v prosinci se prý už konaly nějaké zkoušky ve Velké Británii.

Lucasfilm má momentálně v plánu dva filmy vycházející ze světa Hvězdných válek. Druhý má točit Josh Trank. Edwardsův film by měl být v kinech v prosinci 2016, ale zatím nemá ani dodělaný scénář - původní autor Garry Whitta po první verzi odešel a hledají se noví. Studio oficiálně odmítlo projekt komentovat a mlčí i agenti všech hereček.

Reklama

Výběr článků

Načítám