Hlavní obsah

TV Barrandov bude mít od dubna dvě nové stanice

Právo, jp

Televize Barrandov pošle v dubnu příštího roku divákům do éteru dvě nové televizní stanice: filmový kanál Kino Barrandov a kombinovaný dětský a dokumentární kanál Barrandov Plus.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Šíření TV signálu dvou nových kanálů zajistí terestriální sítě Českých radiokomunikací.

Článek

Výhradním dodavatelem obsahu těchto kanálů se stává mezinárodní společnost SPI International, která disponuje obsáhlou filmotékou. Nové televizní kanály bude provozovat společnost Barrandov Televizní Studio, a. s., stejně jako hlavní stanici TV Barrandov.

Ke změně v akcionářské struktuře společnosti Barrandov Televizní Studio, a. s., ani v mateřské společnosti Empresa Media, a. s., nedochází. Šíření TV signálu dvou nových kanálů zajistí terestriální sítě Českých radiokomunikací v multiplexu 3. Televize Barrandov je součástí vydavatelství Empresa Media, do jehož portfolia patří produkční společnost Real TV. Empresa vydává časopis Týden, publicistický Instinkt, společenské magazíny Sedmička a Sedmička Exkluziv, marketingový titul MarketingSalesMedia a časopisy pro dospívající a děti Top dívky, Popcorn a Animáček.

SPI International je mezinárodní společnost, která poskytuje filmový a televizní obsah. Provozuje 34 televizních programů ve více než čtyřiceti zemích světa, její placená videotéka registruje 25 miliónů předplatitelů měsíčně. V České a Slovenské republice provozuje placené kanály Filmbox Plus, Filmbox Premium, Filmbox HD a Filmbox Family.

Reklama

Výběr článků

Načítám