Hlavní obsah

Filmové premiéry: Šťastná, Sněhová královna, Noc v muzeu: Tajemství hrobky

Právo, Věra Míšková

Se sloganem Ještě jedna noční směna a země bude zachráněna vstupuje do kin Noc v muzeu: Tajemství hrobky. Pro děti je tu dabovaná animovaná pohádka Sněhová královna. Premiéru má i česká romantická komedie Šťastná.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 51. týden

Článek

Noc v muzeu: Tajemství hrobky

Upoutávka na film Noc v muzeu: Tajemství hrobky

Hlavním hrdinou je opět Larry, který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty, což je kouzlo, za kterým stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Zlatá deska ale začíná překvapivě korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají krušné chvilky, ale i největší dobrodružství.

Noc v muzeu: Tajemství hrobky, USA/ VB 2014, komedie, 98 min., režie: Shawn Levy, hrají: Ben Stiller, Ben Stiller, Robin Williams, Dan Stevens, Owen Wilson, Ben Kingsley a další.

Sněhová královna

Upoutávka na film Sněhová královna

Animovaný příběh natočený na motivy pohádky Hanse Christiana Andrsena. Sněhová královna uvalí na zemi kletbu a všude zavládne nekonečná zima. Polární vítr ochladí lidská srdce a z nich se vytratí všechna radost. Děvčátko Gerda spolu s fretkou Lutou a skřítkem Ormem se vydají na dlouhou cestu do paláce Sněhové královny, aby zachránili Gerdina bratříčka Kaye a navždy vysvobodili zemi z věčného sněhu a mrazu.

Sněhová královna, Rusko 2012, pohádka, 80 min., režie: Vladlen Barbe, Maxim Svešnikov.

Šťastná

Upoutávka na film Šťastná

Hlavní hrdinka Viktorie Šťastná odjíždí studovat do Prahy hereckou akademii. Záhy však zjišťuje, že se její původní ideály nesetkávají s realitou. Dostává se do party protřelých studentek, které pojímají hereckou kariéru zcela osobitým způsobem. Co všechno je Viky ochotná udělat pro úspěch?

Šťastná, ČR 2014, komedie, 75 min., režie: Eva Toulová, hrají: Andrea Daňková, David kraus, Aneta Krejčíková, Jan Hrušínský a další.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám