Hlavní obsah

Nová DVD: Zloba – Královna černé magie, Fakjů pane učiteli, Vinaři, Země na obzoru

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film Zloba - Královna černé magie je dosud nezpracovaným příběhem pověstné zlé královny z Disneyho Šípkové Růženky. Z Německa přichází komedie o hledání zakopaného lupu Fakjů pane učiteli. Na šesti DVD vychází kompletní seriál o víně a lidech kolem něj - Vinaři. Americko-islandský film Země na obzoru je road movie starého chlípníka s prvky komedie.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 51. týden

Článek

Zloba – Královna černé magie

Hnána touhou po pomstě a urputnou snahou udržet si trůn, uvrhá královna Zloba krutou kletbu na novorozené lidské dítě, dceru krále, princeznu Auroru. Jak Aurora vyrůstá, zaplétá se do sporu mezi lesním královstvím a královstvím lidí. Zloba si totiž uvědomuje, že Aurora je klíčem k míru v zemi a musí učinit zásadní rozhodnutí, které navždy oba světy změní...

Zloba – Královna černé magie, USA 2014, fantasy, 96 min., režie: Robert Stromberg, hrají: Angelina Jolie, Elle Fanningová, Shartlo Copley, Lesley Manville, Imelda Stauntonová a další.

Fakjů pane učiteli

Když Zeki Müller vyjde z basy a jde si vykopat svou kořist, s hrůzou zjistí, že někdo postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami“. A tak mu nezbude nic jiného než se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob.

Fakjů pane učiteli, Německo 2013, komedie, 113 min., režie: Bora Dagtekin, hrají: Elyas M’Barek, Karoline Herfurthová, Katja Riemannová, Jana Pallaske a další.

Vinaři

Do jihomoravských Křetic přijíždí na narozeninovou oslavu Bedřicha Pavlíčka jeho dcera Kateřina se svými dětmi - flákačem Buddym a basketbalistkou Petrou. Oslavy se účastní i řada přátel - farář Tomica, malovinař Fuksa, šéf policie Patrik Tauš, starosta Olin a nečekaně i nejméně oblíbený vinař Vlček. Kateřinin pobyt se nakonec neplánovaně protáhne na celé léto. Během něj Kateřina a její potomci zažijí řadu humorných i dramatických situací.

Vinaři 6DVD, Česká republika, 2014, seriál, 928 min., režie: Vojtěch Moravec, Dan Wlodarczyk, hrají: Václav Postránecký, Jitka Smutná, Tereza Kostková, Zdeněk Junák, Miroslav Táborský, Pavel Liška a další

Země na obzoru

Mitch je bývalý chirurg a starý chlípník, který přesvědčí svého umírněného ex-švagra a kamaráda, Colina, aby s ním vyrazil na neplánovaný výlet na Island. Ve snaze vrátit zpátky staré dobré časy se tato zvláštní dvojice vydává na cestu, která ji zavede z Reykjaviku až do nehostinného vnitrozemí. Během svého pitoreskního putování se nevyhnou ani otázkám stárnutí, osamělosti a důležitosti přátelství.

Země na obzoru, USA/ Island 2014, dobrodružná komedie, 95 min., režie: Aaron Katz a Martha Stephensová, hrají: Earl Lynn Nelson, Paul Eeenhoorn, Benjamin Kasulke a další.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám