Hlavní obsah

Slovensko žije návratem Mariky Gombitové

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Legendární slovenská zpěvačka Marika Gombitová (58) se po dvanácti letech mlčení opět postavila před své fanoušky. V neděli večer vystoupila v pořadu slovenské komerční televize Joj s písničkou Vyznanie.

Foto: Profimedia.cz

Marika Gombitová

Článek

Gombitová utrpěla v roce 1980 při dopravní nehodě zranění, v důsledku něhož je připoutaná k invalidnímu křeslu. Diváky ve studiu a určitě i mnohé fanoušky u obrazovek dojal její návrat k slzám. Po dlouhém mlčení a životě v ústraní už málokdo věřil, že se zpěvačka odhodlá k návratu na pódia. „Chtěla bych především poděkovat za to milé a vroucné přijetí. Moc jste mě dojali,“ řekla Gombitová divákům ve studiu.

Zpěvačka zdůraznila, že je moc šťastná a cítí se dobře. „Těch dvanáct let nebylo o tom, že jsem se skrývala nebo že jsem nechtěla být tady s vámi. Prostě to tak bylo a teď se těším, že jsem tady a že začne nová etapa mého života,“ dodala Gombitová.

V závěru popřála zpěvačka divákům šťastné a veselé Vánoce a poděkovala fanouškům za věrnost. „Chci poděkovat za důvěru a pochopení, že za ta léta stáli při mně,“ uvedla.

Fanoušci zpěvačky na Slovensku i v České republice vyjádřili v diskusích na sociálních sítích nadšení z jejího návratu. Vyslovují naději, že Gombitová se opět objeví na koncertních pódiích.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám