Hlavní obsah

Elis: Sázela jsem na Voxela

Právo, Jaroslav Špulák

Objevem roku se v anketě Český slavík stala ostravská zpěvačka Elis. Na vyhlášení přijela do Státní opery Praha přímo z koncertu zpěvačky Zaz, který svým vystoupením otevřela.

Foto: Petarda Production

Elis

Článek

Před trumfem v kategorii Objev roku jste vystupovala jako předskokanka francouzské zpěvačky Zaz na jejím pražském vystoupení. Jela jste na vyhlašování Českých slavíků v dobré náladě?

Jela jsem ve skvělé náladě, protože vystoupení před Zaz dopadlo skvěle. Byla jsem z něho samozřejmě nervózní, nejvíc z toho, jestli mě přijme její publikum, zda mě nevypíská. V zákulisí to ale byla právě Zaz, která mě uklidňovala a snažila se mě podpořit. Nakonec se dostavil nádherný pocit, protože mě lidé přijali, nepískali a vytvořili úžasnou atmosféru. V této eufórii jsem se pak rychle přemístila do Státní opery Praha na vyhlášení.

Překvapilo vás vaše vítězství?

Naprosto. Byla jsem na takových pětaosmdesát procent přesvědčena, že to bude Voxel.

Proč jste svou děkovnou řeč zazpívala za doprovodu ukulele?

Napsala jsem si ji ještě před koncertem Zaz, protože člověk musí být přece jenom připravený na všechno. Bylo to v rychlosti, ale nechtěla jsem v případě vítězství přijít na pódiu a neříct nic smysluplného.

Reklama

Výběr článků

Načítám