Hlavní obsah

Natalie Portmanová v dalším filmu o Jobsovi

Novinky, Stanislav Dvořák

Herečka Natalie Portmanová jedná o roli v dalším snímku, který má zachytit život technologického vizionáře Steva Jobse.

Foto: Reuters

Natalie Portmanová

Článek

Film, ohlašovaný již dva roky, prošel mnoha změnami. Společnost Sony Pictures se ho překvapivě vzdala a nyní to vypadá, že se bude točit v Universalu. Režírovat by ho měl Danny Boyle.

Steva Jobse má hrát Michael Fassbender a scénář zpracoval Aaron Sorkin podle knižní biografie Waltera Isaacsona nazvané Steve Jobs. Producentsky na projekt dohlížejí Scott Rudin, Christian Colson, Mark Gordon a Guymon Casady.

Portmanová se proslavila v sérii Hvězdné války a ve filmech Leon, Moje borůvkové noci či Goyovy přízraky. Vrcholem její herecké kariéry bylo zatím drama o baletce Černá labuť, za které si v roce 2011 odnesla Oscara. Ocenění ale mělo i hořkou dohru, když tanečnice Sarah Laneová obvinila producenty, že na ni tlačili, aby zamlčela trapný fakt o natáčení tanečních scén ve filmu Černá labuť. Prakticky všechny prý odehrála dublérka.

Později se Portmanová rozhodla, že bude také režírovat, a v současnosti připravuje režijní debut A Tale Of Love And Darkness podle knihy izraelského spisovatele Amose Oze. Jako producentka spolupracuje na bláznivé parodii Pride And Prejudice And Zombies, která si utahuje ze světa Jane Austenové.

Reklama

Výběr článků

Načítám