Hlavní obsah

Na ČT bude zpívat celá rodina

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká televize se rozhodla vrátit do hry talentovou reality show Zpívá celá rodina, která se objevila na obrazovkách už v sedmdesátých letech. Loni ji televize krátce připomněla a divácké reakce byly údajně velmi pozitivní.

Foto: Česká televize

Původní pořad Zpívá celá rodina ze 70. let

Článek

Staronový pořad, který byl předchůdcem všech Superstar, v příštím roce natočí s Václavem Koptou brněnské televizní studio.

„Rádi na tuto tradici navazujeme, jakkoli jsme samozřejmě celý pořad zaktualizovali a pojali jej moderně. Už loni se ukázalo, že diváci české původní formáty vítají. V době, kdy se jeden dva modely pěveckých soutěží šíří po celém světě, je návrat k něčemu jedinečnému, byť silně historickému, osvěžující,“ řekl kreativní producent ČT David Ziegelbauer.

„Stejně jako celá Česká televize je dnes pevně ukotvená ve dvacátém prvním století, ani pořad Zpívá celá rodina není možné pojmout jako čisté retro. Současně by se ale měl výrazně lišit od všech probíhajících talentových show na jiných televizích. Jeho cílem není zásobovat hudební vydavatelství novými talenty. Zpívá celá rodina totiž není pouze o míře talentu. Jde tu také o odvahu a spolupráci mezi generacemi. A o to, jak daleko až může rodina v soutěži dojít, když se její hlasy spojí,“ doplnil Václav Kopta.

V každém díle se utkají tři rodiny a zazpívají zástupci tří generací. Podmínkou je, že musí být amatéři, repertoár si mohou vybrat sami. Dramaturgie pouze dohlíží na to, aby se neopakovaly. Rodiny se ČT stále mohou hlásit, první díl se bude točit začátkem ledna. Vítězný tým pak vyhraje dovolenou snů.

Reklama

Výběr článků

Načítám