Hlavní obsah

Filmové premiéry: Šéfové na zabití 2, Ouija, Sex v Paříži, Tučňáci z Madagaskaru a Je nám spolu dobře

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pokračování úspěšné komedie Šéfové na zabití se Nick, Dale a Kurt rozhodnou podnikat na vlastní pěst. Horor Ouija uvádí na plátna stejnojmennou spiritistickou desku pokrytou písmeny a čísly, jejímž prostřednictvím lze komunikovat s duchy. Do hlavního města lásky nás zavede francouzský Sex v Paříži. Mezi Tučňáky z Madagaskaru se budou nejlépe cítit děti. Český dokument Je nám spolu dobře je portrétem rodiny sinologa, který se vydává do čínského maloměsta naplnit své sny.

Upoutávka na film Šéfové na zabití 2Video: Warner Bros. CZ

 
Článek

Šéfové na zabití 2

Foto: Warner Bros

Filmové premiéry

Když už mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se oblíbení zaměstnanci Nick, Dale a Kurt začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Vyvinou produkt, o kterém si myslí, že ho zvládnou vyrobit, uvést na trh a prodávat. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností.

Šéfové na zabití 2, USA 2014, komedie, 108 min., režie: Sean Anders, hrají: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Anistonová, Jamie Foxx a další.

Ouija

Upoutávka na film OuijaVideo: CinemArt

Blonďatá kráska Debbie nerespektovala základní pravidlo „hry“ Ouija. To praví, že by ji člověk v žádném případě neměl hrát sám. A tak se z dívky, která měla život před sebou, stal oběšenec, jenž už to má za sebou. Truchlící přátelé její náhlý odchod nemůžou pochopit a při pátrání po možných důvodech v Debbiině pozůstalosti narazí i na dřevěnou desku Ouija...

Ouija, USA 2014, horor, 90 min., režie: Stiles White, hrají: Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff, Bianca A. Santos a další.

Sex v Paříži

Upoutávka na film Sex v PařížiVideo: H.C.E.

Paříž rovná se láska, a samozřejmě také francouzské ženy: svobodné, nepředvídatelné, sofistikované a vášnivé. Rozhodly se svá tajemství odhalit a podělit se s nimi. Tak vznikla  komedie o kariéře, dětech, lásce, sexu a hlavně o tom, koho a co ženy chtějí….

Sex v Paříži, Francie 2014, komedie, 116 min., režie : Audrey Dana, hrají: Vanessa Paradis, Laetitia Casta, Isabelle Adjaniová, Audrey Fleuroovát, Sylvie Testudová, Audrey Dana a další.

Tučňáci z Madagaskaru

Upoutávka na film Tučňáci z MadagaskaruVideo: CinemArt

Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější údernou jednotkou tajných agentů. Skipper je odvážný vůdce, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaný nejmladší člen party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné.

Tučňáci z Madagaskaru, USA 2014, animovaná komedie, 90 min., režie: Eric Darnell, Simon J. Smith v českém znění: Igor Bareš, Libor Terš, Pavel Tesař, Jiří Ployhar a další.

Je nám spolu dobře

Upoutávka na film Je nám spolu dobřeVideo: Aerofilms

V padesátých letech přivezli na důkaz přátelství mezi socialistickými zeměmi Češi do čínského maloměsta traktory a další zemědělské stroje. Místní obyvatelé na to dodnes vzpomínají a v nové části města budují svoji malou čínskou Prahu. A mladý český sinolog Tomáš Jirsák alias Havran na místní univerzitě zakládá katedru bohemistiky...

Je nám spolu dobře, ČR 2014, dokument, 75 min., režie/ scénář/ námět/ kamera: Saša Dlouhý.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám