Hlavní obsah

Nová DVD: Bratrstvo neohrožených + The Pacific kolekce 11 DVD , Terapie II. 7DVD a Panství Downton

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do prodeje přichází kolekce 11 DVD - Bratrstvo neohrožených + The Pacific kolekce. Vychází i druhá řada seriálu HBO Terapie s Karlem Rodenem v hlavní roli. A do třetice vychází velká, 15disková kolekce Panství Dowtown 1.-4. série.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 46. týden

Článek

Bratrstvo neohrožených + The Pacific kolekce 11 DVD

Nová DVD

Bratrstvo neohrožených 5 DVD

Příběh Easy Company, 506. pluku 101. výsadkové divize americké armády. Bratrstvo neohrožených, čerpající z rozhovorů s veterány z Easy Company a vojenských deníků, mapuje zkušenosti mužů, kteří poznali mimořádnou odvahu i mimořádný strach. Byli elitní jednotkou, vysazenou ve Francii za úsvitu dne D, bojovali v bitvě v Ardenách a dobývali Hitlerovo Orlí hnízdo v Berchtesgadenu.

Bratrstvo neohrožených 5 DVD, USA/Velká Británie 2001, válečný seriál, 603 min., režie: David Frankel, Mikael Salomon, hrají: Scott Grimes, Damian Lewis, Ron Livingston, Shane Taylor, Donnie Wahlberg, Michael Cudlitz a další.

The Pacific 6 DVD

Seriál sleduje skutečnou cestu tří příslušníků americké námořní pěchoty – Roberta Leckiehoxe, Eugena Sledge a Johna Basilona za 2. světové války. Provází je a jejich spolubojovníky od první bitvy s Japonci u Guadalcanalu, přes deštné lesy Cape Gloucesteru a pevnosti Peleliu, krvavými písky Iwo Jimy, přes hrůzy Okinawy až k jejich triumfálnímu, ale nesnadnému návratu domů po kapitulaci Japonska.

The Pacific 6 DVD, USA 2010, válečný seriál, 524 min., režie: Carl Franklin, Timothy Van Patten, David Nutter, Jeremy Podeswa, hrají: James Badge Dale, Jon Seda, Joe Mazzello, William Sadler, Timothy Van Patten a další.

Terapie II. 7 DVD

Nová DVD

Téměř celý děj se odehrává v nové pracovně psychologa Marka Pošty, který opustil svou rodinu, odstěhoval se z rodinné vily do podnájmu, dál se však věnuje terapii pacientů. Z původní herecké sestavy zůstali Karel Roden jako kontroverzní psycholog a Kamila Magálová v úloze jeho mentorky Dity. V rolích pacientů se nově objeví Tereza Brodská jako energická právnička Táňa, Kateřina Winterová a David Švehlík ztvárnili manželský pár Neumannových, traumatizovaná studentka architektury Viola v podání Terezy Voříškové, bývalý disident Charvát, který je majitelem stavební firmy a má problémy se svou dospělou dcerou Kateřinou, a další.

Terapie II., Česká republika 2014, seriál, 892 min., režie: Petr Zelenka, Lenka Wimmerová, Jaroslav Fuit, Marek Najbrt, hrají: Karel Roden, Kamila Magálová, David Švehlík, Jiří Štěpnička, Tereza Brodská, Emma Smetana, Stanislav Majer, Tereza Voříšková a další.

Panství Downton 1.–4.série (15 DVD)

Nová DVD

Série se odehrává ve smyšleném opatství Downton za vlády krále Jiřího V. Začíná zprávou o ztroskotání Titaniku a od tohoto okamžiku se rozvíjí příběh šlechtické rodiny Crawley, hraběte a hraběnky z Granthamu a jejich služebnictva. V první sérii je to potopení Titaniku, ve druhé začátek první světové války, ve třetí potom zformování Irska a konečně ropný skandál týkající se Aféry Teapot Dome v sérii čtvrté.

Panství Downtown, VB 2010, 2011, historický seriál, režie: David Evans, Catherine Morsheadová, Jon East a další, hrají: H. Bonneville, M. Smithová, E. McGovernová, M. Dockeryová a další.

Může se Vám hodist na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám