Hlavní obsah

Metalové Vánoce v Praze s Wyldem, Appicem i Cronosem

Novinky, Stanislav Dvořák

V sobotu 6. prosince zažije Praha (Forum Karlín) megakoncert Metal All Stars, kde vystoupí několik známých metalových jmen společně. Příznivci tohoto stylu se mohou těšit na legendárního Ozzyho kytaristu Zakka Wyldea nebo na zpěváka z Dream Theater, i na Vinnyho Appice a Carmina Appice, kteří spolupracovali na albech Black Sabbath.

Článek

Zakk Wylde je nejen kytaristou Ozzyho Osbourna, představí také tvorbu své uznávané kapely Black Label Society, kterou založil na konci devadesátých let. Později opustil prvotní jižanské názvuky a nyní už hraje čistě jen metal. Jeho zuřivý chraptivý zpěv v sobě skrývá obrovskou energii, stejně jako vybroušené těžkotonážní riffy.

„Ty největší pecky Dream Theater do publika pošle zpěvák James LaBrie, Joey Belladonna z Anthrax, kromě hitů své domovské kapely zazpívá také hity Black Sabbath a Rainbow. Zahraje a zařve i Cronos, frontman anglických Venom. Mnozí budou potěšeni i přítomností někdejšího frontmana legendy prog metalu Queensryche (Geoff Tate) a basu bude trápit Dave Ellefson - zakladatel a člen skupiny Megadeth. Umění party Testament bude reprezentovat Chuck Billy,“ sdělil Vladimír Sendler z Pragokoncertu.

Přijedou také bratři Vinny Appice a Carmine Appice, kteří spolupracovali na deskách Black Sabbath, Dio a Vanilla Fudge, kytarista Gus G. a Rob Blasko Nicholson. Dorazí i jedna žena - metalová zpěvačka Kobra Paige z kapely Kobra and the Lotus. Kromě svých hitů zpívá Iron Maiden, Black Sabbath, Motorhead a Manowar.

Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticketart.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám