Hlavní obsah

Škwor hlásí vyprodanou Lucernu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská rocková skupina Škwor oznámila, že její koncert, který se uskuteční ve Velkém sále pražské Lucerny 14. listopadu, je již vyprodaný. Kapela bude hrát na tom místě samostatně vůbec poprvé.

Foto: Supraphon - Tomáš Racek

Skupina Škwor má před sebou koncert ve vyprodané Lucerně.

Článek

„Lucerna je pojem, proto tam hrajeme. Napadly nás i jiné prostory, ale pro drtivou většinu muzikantů je Lucerna kultovním místem. Když mi bylo čtrnáct nebo patnáct let, představoval jsem si, že jednou budu slavný muzikant a vyprodám ji. Nic jiného jsem v hlavě neměl,“ říká ke koncertu v Lucerně bubeník Martin Pelc.

Baskytarista Tomáš Kmec dodává: „Kdo by nechtěl vyprodat Lucernu? Aby to bylo ještě výjimečnější, budeme mít jinou scénu, světla, setlist. Ale hosty neplánujeme. Je to teď v módě, ale chceme, aby byl koncert o nás a fanoušci přišli kvůli nám."

V Lucerně si budou moci příznivci kapely zakoupit i nové album nazvané 15 let – Praha Incheba Arena. Je na něm audio i video záznam z loňského vystoupení Škworu v Incheba Areně v Praze u příležitosti patnáctiletého výročí vzniku skupiny.

Až koncert v Lucerně skončí, kapela si podle svých slov odpočine a posléze se vrhne na skládání nových písniček. Další album by totiž chtěla vydat v následujícím roce.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám