Hlavní obsah

Lisa Stansfieldová zpívala v Praze

Právo, (ČTK)

Lisa Stansfieldová v sobotu roztancovala publikum v téměř zaplněném Velkém sále pražské Lucerny.

Foto: ČTK

Lisa Stansfieldová zpívala v Lucerně.

Článek

Osmačtyřicetiletá britská zpěvačka při svém prvním koncertu v České republice nespoléhala jen na hity All Around the World, Change nebo This Is the Right Time, které nemohou chybět na žádném jejím vystoupení. Do programu zařadila i skladby z aktuální desky Seven.

Jedna z hudebních hvězd r'n'b, soulu a popu 80. a 90. let zahájila koncert za doprovodu osmičlenné kapely a pomocné vokalistky skladbou Can't Dance z loňského alba Seven. Na něm se podílel i její manžel a dlouholetý spolupracovník Ian Devaney a vyšplhalo se na třináctou příčku prodejnosti ve Velké Británii.

Zpěvačku od začátku provázelo vřelé přijetí a už třetí píseň, velký hit The Real Thing, roztancovala velkou část zejména dívek pod pódiem.

Lisa Stansfieldová byla dvakrát nominovaná na cenu Grammy v kategoriích Nejlepší nový umělec a Nejlepší popová zpěvačka. Prodala přes 15 miliónů desek a natočila dvě desítky singlů, získala řadu ocenění a její největší hit All Arount The World byl jedničkou hitparád v mnoha zemích světa včetně Spojených států.

Reklama

Výběr článků

Načítám