Hlavní obsah

Kristen Stewartová si dá pauzu

Právo, Jaroslav Špulák

Americká herečka Kristen Stewartová se rozhodla dát si pauzu od filmování. Rodačka z Los Angeles řekla listu USA Today, že si chce odpočinout, protože je unavená.

Foto: ČTK

Kristen Stewartová si chce dát od herectví pohov.

Článek

„Pracovala jsem dva roky bez přestávky. Začala jsem s hraním velmi mladá. Bylo to skvělé, ale vždy jsem pociťovala nerovnováhu a nenaplněnost, když jsem přemýšlela o jiných formách umění, které bych chtěla dělat,“ vysvětlila.

Čtyřiadvacetiletá herečka poté pohovořila i o svých nejbližších plánech. „Chci si v centru Los Angeles koupit místo na bydlení i k práci a chci vytvářet umělecké věci vlastníma rukama. Rozhodla jsem se před pár týdny,“ vysvětlila.

Stewartovou proslavila role Belly Swan v sáze Twilight. Mimo to se představila také ve snímcích Úkryt (2002), Chyťte tu holku (2004), Útěk do divočiny (2007), Cutlass (2007), The Runaways (2010), Svět podle Mallory (2010), Na cestě (2012) či Sils Maria (2014).

Na kontě má tři Peoples Choice Awards, sedm MTV Movie Awards a jednu cenu BAFTA. Obdržela ale rovněž dvě filmové anticeny Zlatá malina.

Reklama

Výběr článků

Načítám