Hlavní obsah

Spor Ke$hy s producentem Dr. Lukem se vyostřuje

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Producent Dr. Luke, jehož před několika dny americká zpěvačka Ke$ha obvinila ze sexuálního zneužívání a psychického i fyzického týrání, nyní soudu předložil důkaz o tom, že v minulosti tato tvrzení u jiného soudu popřela. Informoval o tom server TMZ.

Foto: ČTK

Ke$ha se soudí s Dr. Lukem.

Článek

Ke$ha obvinila producenta z toho, že ji asi deset let zneužíval a týral. Začalo to údajně krátce poté, kdy jako osmnáctiletá podepsala kontrakt s jeho vydavatelskou společností. Producent ji údajně nutil užívat drogy a alkohol, aby se nebránila jeho sexuálním návrhům.

Ke$ha také prohlásila, že za její poruchy stravování, kvůli kterým letos v lednu skončila na léčení, může Dr. Luke. Od soudu žádá, aby svým rozhodnutím ukončil jejich spolupráci.

Dr. Luke na všechna obvinění zareagoval vlastní žalobou, v níž zpěvačku a její matku, kterou označil za strůjkyni celé „akce“, viní z porušení smlouvy a urážky na cti.

Nyní k soudu doručil materiály, podle kterých zpěvačka vylučuje jeho násilnické chování. Důkazy jsou ze soudního procesu z roku 2011, kdy se oba soudili se zpěvaččiným bývalým manažerem. Ke$ha tehdy pod přísahou uvedla, že jí producent nepodával žádné tlumící léky a nikdy s ním neměla intimní vztah.

Na tahu je nyní zpěvačka. Bude muset soud přesvědčit, že ke své výpovědi byla tehdy donucena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám