Hlavní obsah

Mladou herečku z Nespoutaného Djanga našli mrtvou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka Misty Uphamová, která hrála mimo jiné v Nespoutaném Djangovi, byla podle policie nalezena ve čtvrtek mrtvá v Auburnu na předměstí Seattlu.

Foto: Profimedia.cz

Misty Uphamová

Článek

Policie přijala oznámení, že blízko lesa v Auburnu leží žena, a v dolní části hráze u řeky pak našli mrtvou, s nejvyšší pravděpodobností Misty Uphamovou.

„Peněženka obsahující průkaz Misty Uphamové byla nalezena na místě, nicméně patolog ji ještě oficiálně neidentifikoval ani neurčil příčinu smrti,“ uvedla policie.

Rodina prý policii řekla, že měla sebevražedné sklony. Před několika dny ohlásili, že zmizela. Její nemocný otec, o kterého se starala, ale uvedl, že by se nikdy nezabila, protože věřila, že to je hřích. Uvedl ale také, že měla psychické potíže a přestala brát léky.

Dvaatřicetiletá herečka nebyla přímo slavná, i když si zahrála vedlejší role v pár filmech, které si získaly mezinárodní uznání – například v dramatu Johna Wellse Blízko od sebe s Meryl Streepovou, v hitu Quentina Tarantina Nespoutaný Django nebo v Zamrzlé řece a Strážci snů.

Reklama

Výběr článků

Načítám