Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Zmizelá a horor Annabelle v čele

Novinky, Stanislav Dvořák

Americký thriller Zmizelá je podruhé v čele žebříčku návštěvnosti českých kin. Těsně za ním se umístil americký horor Annabelle.

Foto: CinemArt

Film Zmizelá

Článek

V thrilleru Zmizelá se pátrá po Amy, která se ztratila v den pátého výročí svatby s Nickem. Ten si jde po vlastní ose a paralelně s tím probíhá policejní vyšetřování, které kromě Amy hledá i člověka, jenž má její zmizení na svědomí. Všechny stopy, nalezené důkazy a svědectví blízkých ale ukazují právě na Nicka. Je obětí, nebo cynickým pachatelem?

Horor Annabelle pochází z dílny režiséra Johna R. Leonettiho. Když dostane Mia od manžela krásnou starou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů, netuší, že brzy do jejich domu vrthnou vyznavači satanského kultu a brutálně je napadnou. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je posedlá Annabelle.

Foto: CinemArt

Bolek Polívka sní o Kláře Melíškové.

Vieweghovská adaptace Andělé všedního dne se nesetkala s nadšením kritiky a ani návštěvnost netrhá rekordy. Snímek Alice Nellis s Marianem Labudou, Vojtou Dykem, Vladimírem Javorským, Eliškou Křenkovou, Bolkem Polívkou či Zuzanou Bydžovskou to dotáhl na třetí místo.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Zmizelá20 123
2.45.Annabelle19 266
3.-Andělé všedního dne18 155
5.4.Tři bratři9 387
5.7.Dům kouzel9 114
6.3.Labyrint: Útěk6 176
7.2.7 trpaslíků6 052
8.5.Fakjů pane učiteli5 236
9.5.Divoké historky4 563
9.6.Equalizer3 806

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám