Hlavní obsah

Nová DVD: Pokrevní příbuzní, Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel a Rio 1+2

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Audrey Hepburnová hraje svou poslední hlavní roli v mysteriózním kriminálním dramatu z roku 1979 Pokrevní příbuzní. Podle knižního bestselleru byl natočen švédský film Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel. V boxu dvou DVD vycházejí příběhy modrého papouška Rio 1+2.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 38. týden

Článek

Pokrevní příbuzní

Nová DVD

Audrey Hepburnová jako Elizabeth Roffeová je silná inteligentní žena, která po podivné nehodě, ve které umírá její otec, dědí rodinný farmaceutický podnik. Vyšetřování ukáže, že otec byl zavražděn a podezřelí jsou všichni jeho nejbližší rodinní příslušníci včetně jejího manžela. Elizabeth odmítá podnik prodat a vydává se na velkou a nebezpečnou výpravu.

Pokrevní příbuzní, Německo/ USA 1979, kriminální drama, 112 min., režie: Terence Young, hrají: Audrey Hepburnová, Ben Gazzara, James Mason, Caludia Mori, Irene Papasová, Michelle Phillipsová a další.

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

Nová DVD

Allanu Karlssonovi je 100 let. V domově důchodců pro něj chystají velkou narozeninovou oslavu. Ale vitální stařík ještě nechce zůstat v bačkorách v křesle. Má docela jiné plány. Rozhodne se pro útěk. Poté, co vyleze z okna, se vydává na úžasný a naprosto nepředvídatelný výlet...

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel, Švédsko 2013, dobrodružná komedie, 110 min., režie: Felix Herngren, hrají: Robert Gustafsson, David Wiberg, Mia Skäringer, Alan Ford, David Shackleton a další.

Rio 1+2

Nová DVD

Film Rio je příběhem vzácného papouška jménem Blu. Žil na malém městě s dívkou Lindou, která ho před léty zachránila před pašeráky. Když jednoho dne zjistili, že Blu není posledním svého druhu na světě, vydali se do exotické Brazílie za papoušicí Perlou. Ve dvojce už Blu a Perla žijí domáckým životem i se svými třemi dětmi. Když Perla rozhodne, že se všichni musí naučit žít jako opravdoví ptáci, je už jen krůček k rozhodnutí vyrazit na rodinný výlet do amazonské džungle.

Rio 1+2, USA 2011 a 2014, animovaný/ rodinný, 92 +101 min., režie Carlos Saldahna, v českém znění: Michal Holán, Jolana Smyčková, Jana Mařasová, Filip Jančík, Jan Vondráček a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám