Hlavní obsah

Jana Kirschner nazpívala písničku k filmu

Právo, Anna Lazorová

Jana Kirschner nazpívala titulní skladbu k novému slovenskému filmu Děti režiséra Jaro Vojtka. Film je složen ze čtyř povídek (Syn, Maratón, Kanárek, Otec), každá se odehrává v jiném ročním období a vypráví o různých podobách vztahů mezi dětmi a rodiči.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jana Kirschner nahrává momentálně nové album.

Článek

Do slovenských kin vstoupí snímek 25. září, česká distribuční premiéra je naplánovaná na 16. října v rámci přehlídky Současný slovenský film.

Píseň, jež svou atmosférou a textem ladí s příběhem filmu, napsala Jana Kirschner se svým partnerem, britským hudebníkem a producentem Eddiem Stevensem. Autorská dvojice si našla čas i přesto, že právě dokončuje sólovou desku Jany Kirschner Moruša Čierna, která vyjde 27. října.

„Když mi zavolal producent filmu Mátyás Prikler a oslovil mě s nabídkou napsat titulní skladbu pro film Děti, řekla jsem mu, že mám něco, co by se mohlo hodit. Překvapila mě jeho okamžitá pozitivní reakce. A skutečně, když jsem se podívala na film, věděla jsem, že jsme našli tu pravou píseň, protože to spolu dokonale funguje,“ popisuje vznik skladby Jana Kirschner.

Zpěvačka účinkuje i ve videoklipu, který k písni Děti vznikl. Jeho autoři chtěli podnítit zvědavost v divákovi, proto je zpěv proložen důležitými momenty z filmu a plný neokoukaných hereckých osobností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám