Hlavní obsah

V Praze na Vypichu roste areál pro koncert Kabátu

Právo, Jaroslav Špulák

Na pražském Vypichu vyrůstá areál, v němž se v sobotu večer uskuteční velký koncert skupiny Kabát. Bude se jmenovat Po čertech velkej koncert 2.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Skupina Kabát zahraje své největší hity.

Článek

Postaveno je už obrovské pódium a tribuny. V následujících hodinách přibudou aparatura, stánky, toalety a další produkční nutnosti.

„Když přijde osmdesát tisíc lidí, budeme schopni je odbavit,“ prozradil Právu manažer skupiny Kabát Radek Havlíček. Dodal, že vstupenky budou v prodeji i v sobotu na místě.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Na Vypichu již vyrostlo obrovské pódium.

Kabát na koncertu představí své nejslavnější písničky. Před několika dny ale vyloučil, že by zazněly i nějaké nové, respektive ochutnávky z nového alba.

„Chtěli jsme, dokonce jsme uvažovali o tom, že bychom při koncertu pokřtili nové album. Nic z toho ale nebude. Desku jsme začali chystat souběžně s přípravami na koncert. Zasekli jsme se ale ve fázi, kdy jsou některé skladby natočené a některé texty napsané, nestíháme však kvůli přípravám na Vypich natáčet zpěvy. Chceme nové písničky nahrát tak, abychom s nimi byli stoprocentně spokojeni. Během příprav na koncert je ale kvalitně nenatočíme. Proto jsme se rozhodli, že nahrávání přerušíme a vrátíme se k němu, až bude po koncertě. Nezahrajeme proto ani jednu novou písničku,“ vysvětlil Právu baskytarista skupiny Milan Špalek.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Naproti pódiu budou dvě velké tribuny.

Koncert začne v sobotu v 18.30 hodin. Před Kabátem se představí Lenka Hrůzová, vítězka posledního ročníku soutěže Hlas ČeskoSlovenska, a dánská skupina D.A.D. Kabát začne hrát ve 20 hodin a jeho set potrvá necelé dvě hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám