Hlavní obsah

Robin Williams se objeví ve čtyřech filmech

Právo, (MIŠ)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno zesnulý herec Robin Williams stihl před svou smrtí dotočit několik filmů, které ještě čekají na premiéru.

Foto: Reuters - Lukas Jackson

Uvidíme ještě čtyři filmy s Robinem Williamsem.

Článek

Z těch známějších je to například třetí pokračování snímku Noc v muzeu s podtitulem Tajemství hrobky, které bude do kin uvedeno 25. prosince letošního roku. V něm si herec opět zahrál postavu amerického prezidenta Theodora Roosevelta.

Mimo to by ještě letos měly být uvedeny další dva filmy, ve kterých se objeví - komediální road movie Merry Frigin’ Christmas a drama Boulevard. V prvním snímku si zahrál hlavu excentrické rodiny Mitchlerových, za kterou na Vánoce přijede syn Boyd s manželkou a vnukem. Když Boyd zjistí, že všechny dárky pro syna zapomněl doma, vydá se s otcem na cestu ve snaze vrátit se během osmi hodin i s dárky zpět. V USA bude mít film premiéru na začátku listopadu.

V dramatu Boulevard Williams ztvárnil oddaného manžela, který je nucen celý život skrývat, že je homosexuál. Jednoho večera však do svého auta nabere mladého prostituta.

Poslední rolí je dabing animovaného psa v britské sci-fi komedii Absolutely Anything režiséra Terryho Jonese, jednoho ze slavných členů komediální skupiny Monthy Python. Film by se měl do kin dostat příští rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám