Hlavní obsah

Filmové premiéry: V oku tornáda, Lucy, Kouzlo měsíčního svitu a Útěk z planety Země

Právo, Věra Míšková

V oku tornáda je akční film o větrných smrštích a jejich lovcích, kteří riskují životy, aby pořídili snímek, který se podaří jednou za život. Scarlett Johanssonová hraje hlavní roli v novince Luca Bessona Lucy. Nová komedie Woodyho Allena se jmenuje Kouzlo měsíčního svitu. Útěk z planety Země je animovaná dobrodružná komedie o ufonech.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 32. týden

Článek

V oku tornáda

Upoutávka na film V oku tornádaVideo: Warner Bros. CZ

Během jediného dne je město Silverton zpustošeno nebývalým náporem tornád. Celé město je vydáno na milost a nemilost nevypočitatelným smrtonosným větrným smrštím a podle předpovědí má to nejhorší ještě přijít. Většina lidí hledá bezpečný úkryt, zatímco jiní utíkají k větrnému víru a sledují, jak blízko k tornádu se dostane lovec tornád.

V oku tornáda, USA 2014, akční, 90 min., režie: Steven Quale, hrají: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter a další.

Lucy

Upoutávka na film LucyVideo: CinemArt

Lucy je typická „blbá“ blondýna, co se vždycky zamiluje do toho největšího ksindla v okolí. Ten poslední ji právě zapletl do obchodu s drogami a než se Lucy stačí rozkoukat, má v břiše zašitý balíček s extrémně silnou syntetickou drogou, kterou má propašovat. Brutalita strážců, kteří ji mají hlídat, však zapříčiní, že se zásilka roztrhne a její obsah se začne vstřebávat do Lucyiina těla a výrazně zvyšovat procento využití její mozkové kapacity…

Lucy, USA/ Francie 2014, akční sci-fi, 90 min., režie: Luc Besson, hrají: Scarlett Johanssonová, Morgan Freeman, Amr Waked, Choi Min Sik a další.

Kouzlo měsíčního svitu

Upoutávka na film Kouzlo měsíčního svituVideo: H.C.E.

Ve dvacátých letech minulého století přijíždí do Francie mladý Angličan, který chce na Azurovém pobřeží odhalit podvodníky. Do cesty se mu však připlete tajemná a krásná podvodnice, do které se "detektiv" bezhlavě zamiluje.

Kouzlo měsíčního svitu, USA 2014, komedie, 109 min., režie: Woody Allen, hrají: Emma Stoneová, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Jacki Weaver, Hamisch Linklater a další.

Útěk z planety Země

Upoutávka na film Útěk z planety ZeměVideo: Mirius FD

Na planetě Baab žijí zábavní modří ufoni, kteří mají i svého národního hrdinu. Je jím astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané Temné planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu v hlubinách vesmíru.

Útěk z planety Země, USA / Kanada 2013, animovaný, 89 min., režie: Callan Brunker, český dabing.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám