Hlavní obsah

Woody Allen točí s Emmou Stoneovou, Jamiem Blackleym a Parker Poseyovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendárnímu režisérovi Woodymu Allenovi se blíží osmdesátka, ale v pracovním tempu nepolevuje. Momentálně točí snímek, zatím bez oficiálního názvu, na Rhode Islandu na východě USA.

Foto: Warner

Svůdná Emma Stoneová

Článek

Ve filmu bude hrát třeba hollywoodská hvězda Emma Stoneová a Joaquin Phoenix, nicméně režisér dává hodně prostoru i méně známým hercům - nyní byla ohlášena účast Jamieho Blackleyho a Parker Poseyové.

Parker je herečka s dlouhou praxí, které ale často největší role v nejlepších projektech uniknou. Psalo se o ní, že měla hrát ve slavných Přátelích, nakonec roli dostala Jennifer Anistonová a stala se z ní hvězda. Parker si zahrála třeba ve Vřískotu, Zákonu přitažlivosti, Lásce přes internet nebo v dramatu Životní rychlost. Na poli komerčních trháků se celkem proslavila snímkem Superman se vrací.

Foto: Profimedia.cz

Parker Poseyová

Jamie Blackley je začínající britský herec, který se zatím objevoval v seriálech jako Misfits: Zmetci a Borgiové. Nedávno hrál ve filmu Sněhurka a lovec.

Francie 20. let

Zatímco na tuto novinku Woodyho Allena si ještě alespoň rok počkáme, už 7. srpna bude v Česku uvedena jeho retro-komedie Kouzlo měsíčního svitu. V ní se podíváme do Francie dvacátých let.

Děj je situován do luxusní vily na pobřeží a jazzových klubů. Stanley (Colin Firth) alias Wei Ling Soo je britský kouzelník a mistr iluzionista, který je povolán do Francie na žádost aristokratické rodiny, aby odhalil možný podvod. Sophie (Emma Stoneová) je pravděpodobná podvodnice, kterou má zkoumat. Detektiv se ale do dívky zamiluje.

Reklama

Výběr článků

Načítám