Hlavní obsah

Nečekaný tah vyšel. Šebrle a Kratochvílová zvedají Primě sledovanost

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nasazení bývalého profesionálního sportovce Romana Šebrleho a missky Gabriely Kratochvílové za moderátorský stůl večerních zpráv se zatím Primě vyplácí.

Roman Šebrle ve zprávách na televizi PrimaVideo: FTV Prima

 
Článek

”První moderování nové dvojice Zpráv FTV Prima Gabriely Kratochvílové a Romana Šebrleho vidělo 838 tisíc diváků v cílové skupině 15+ (share 23,41 %),” uvedl Vedran Kovačevič z Primy.

Druhý večer byl výsledek ještě lepší. Nová moderátorská dvojice přilákala v pondělí téměř milión diváků a Zprávy FTV Prima dosáhly rekordní sledovanosti v letošním roce.

Foto: TV Prima

Roman Šebrle a Gabriela Kratochvílová

„Pondělní zpravodajskou relaci, kterou podruhé uváděla nová moderátorská dvojice Gabriela Kratochvílová a Roman Šebrle, sledovalo celkem 927 tisíc diváků v cílové skupině 15+ (share 30,15 %),” dodal.

„Mám radost, že jsme to zvládli. Nervozita byla obrovská a měla jsem co dělat, abych ji ovládla, ale veškerý strach naštěstí rychle opadl,“ uvedla hned po prvním moderování Gabriela Kratochvílová.

„Můj hlavní pocit z prvního moderování je dobrý. Řekl bych, že jsme to zvládli. Ze začátku jsem samozřejmě cítil velkou nervozitu, ale pak se to lepšilo a ke konci jsem si to i užíval,“ dodal Roman Šebrle.

Reklama

Výběr článků

Načítám