Hlavní obsah

Chinaski slaví narozeniny, fandům dali píseň ke stažení

Novinky, Stanislav Dvořák

Frontman české poprockové skupiny Chinaski Michal Malátný slaví narozeniny a svým příznivcům věnoval píseň nazvanou K narozeninám, která je ke stažení na facebookových stránkách skupiny. Zároveň tam mohou soutěžit o výlet s kapelou do Anglie, kde bude nahrávat desku.

Foto: Právo - Mialn Malíček

Chinaski

Článek

„Chinaski letos úspěšně oslavují dvacet let svojí existence. A protože narozenin není nikdy dost, kapela složila k příležitosti těch Michalových během příprav materiálu pro nadcházející album novou písničku, nazvanou jednoduše K narozeninám. Kapela zastává heslo, že o narozeninách by se mělo nejen dostávat, ale také dávat - a tak věnuje tento song svým fanouškům zcela zdarma, stačí jen lajknout facebookové stránky skupiny a skrze aplikaci píseň stáhnout zde,“ sdělila Nadia Koronovská.

Skupina připravila soutěž o letecký výlet do anglických studií, kde hodlá natočit na podzim desku. Jde o Rockfield Studios, kde pracovali také Queen, Oasis, Coldplay nebo Robert Plant. Víkendový výlet získají dva výherci, kteří vyfotí originální selfie z koncertu Chinaski a do 4. srpna ji pošlou kapele. Ta vybere pět nejoriginálnějších, které zveřejní na svém facebooku, a hlasování poté rozhodne o vítězi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám