Hlavní obsah

Slavný „Doktor House“ to v Brně rozbalí jako muzikant a zve vás na koncert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Hugh Laurie, kterého tuzemští diváci znají hlavně jako seriálového doktora House, se představí se skupinou The Copper Bottom band 22. července v Brně. Herec a zároveň i muzikant již vyprodal celé turné po Jižní Americe.

Pozvánka od doktora House Hugha Laurieho do Brna

 
Článek

Laurie sklízí ovace kdekoliv, kam přijede. Díky fenomenálnímu úspěchu jeho druhého alba „Didn’t It Rain“ vyprodal turné v Jižní Americe, na Novém Zélandu i v Austrálii. Pro toto léto zahrnul do plánu i Evropu. Česká republika mezi jeho destinacemi nechybí.

V sestavě kapely The Copper Bottom Band se představí několik hudebníků, kteří se podíleli na již zmiňovaném albu - Piltch (basa), Henry (trubky), Lea (trombon), McClain (vokály) a Moreno (vokály) – doplňuje je Herman Matthews (bicí) a Mark Goldenberg (kytary).

Mimo doktora House si Laurie zahrál například v jednom z nejoblíbenějších TV seriálů vůbec, a to v Přátelích. Za roli doktora Gregoryho House v seriálu Dr. House získal dva Zlaté glóby, dvě ocenění Screen Actors Guild Award a šest nominací na cenu Emmy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám