Hlavní obsah

Tango Polívkové ze StarDance ocenili ve Velké Británii

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na konferenci BBC věnované pořadu Dancing with the Stars (StarDance) byl poprvé vybrán mezi nejlepší světové tance roku i jeden z české verze soutěže, sdělila v pondělí mluvčí České televize Alžběta Plívová. Tango herečky Anny Polívkové a tanečníka Michala Kurtiše s názvem Be Italian jednoznačně zvítězilo u světoznámého porotce americké a britské verze formátu Lena Goodmana.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Anna Polívková při tangu

Článek

„Tango jsme si spolu opravdu užili a dali jsme do něj maximum. Je to pro nás zadostiučinění a máme opravdu velkou radost. Jsem rád i za to, že jsme ukázali, že česká soutěž StarDance je na světové úrovni,“ reagoval na dobrou zprávu Michal Kurtiš.

„Len udělil našemu tanci nejvyšší hodnocení ze všech, tudíž jsme se mohli radovat z vítězství. Ocenil především ohromnou energii tanečního páru i jejich muzikálové provedení tanga, tak jak si ho představuje. Připomínám, že Len patří, stejně jako u nás Zdeněk Chlopčík, k těm přísnějším porotcům, a proto si jeho vysoké známky i pozitivního hodnocení velice vážíme,“ doplnil vedoucí dramaturg zábavy České televize Jan Bors.

„Šestou řadu soutěže StarDance Česká televize odvysílala na podzim loňského roku,“ doplnila Plívová.

Reklama

Výběr článků

Načítám