Hlavní obsah

Nova v létě zruší Ordinaci a Ulici, vytáhne Chalupáře

Novinky, sad

TV Nova v rámci letního schématu nebude vysílat seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Doktoři z Počátků, Ulice či pořady Víkend, Koření, Polední Televizní noviny a Rady ptáka loskutáka – vstupují do tradiční prázdninové pauzy.

Foto: TV Nova

Ordinace v růžové zahradě 2.

Článek

Novinkou bude letní vydání magazínu Televizních novin Víkendové prázdniny. Jinak se diváci Novy musí připravit na dlouhé období letních repríz.

Pondělky budou i nadále patřit opakování Kriminálky Anděl, v úterý a ve čtvrtek večer sáhne Nova ještě hlouběji do archívu a zopakuje Chalupáře. Ve středu to bude sitkom Comeback a v pátek večer krimi seriál Expozitura.

V sobotu večer se budou vysílat české filmy jako Medvídek, Nestyda, Bobule, Signál, Dědictví aneb Kurvahošigutntág, Doktor od jezera hrochů a další. V neděli pak starší americké snímky Jurský park 1–3, Muži v černém 1–2, Flynn Carsen 1–3, Sex ve městě nebo Morganovi.

Starší filmy tradičně přináší stanice Nova Cinema, o prázdninách to budou například Vratné lahve, Rafťáci, Román pro ženy i Román pro muže, Ženy v pokušení, Sociální síť, Zachraňte Vojína Ryana, Přeber si to, Daredevil, Enigma, Lepší už to nebude, Návrat do Cold Mountain a mnoho dalších.

Na stanici Fanda od 23. června startují přímé přenosy tenisového turnaje Wimbledon.

Reklama

Výběr článků

Načítám