Hlavní obsah

Bousov Fest odstartoval sezónu hudebních festivalů

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobotní první ročník přehlídky Bousov Fest, který se uskutečnil na nádvoří likérky v Dolním Bousově, otevřel letošní letní sezónu hudebních festivalů, která potrvá až do konce srpna.

Foto: Petr Horník, Právo

Support Lesbiens hráli na Bousov Festu už odpoledne.

Článek

Na přehlídce se sešlo asi tisíc diváků, kterým pořadatelé nabídli program na dvou pódiích. Hlavní patřilo koncertům zpěváků a skupin. Od horkého poledne až do noci se na něm představili například Support Lesbiens, Petr Spálený, The Snuff, Xindl X, Wohnout nebo Mňága a Žďorp.

„Lidé se začali během akce scházet, takže nakonec jich přišlo asi tisíc, což na první ročník festivalu není tak špatné,“ uvedl dramaturg Pavel Kloupar.

Foto: Petr Horník, Právo

Petr Spálený zazpíval v Dolním Bousově hity z celé své kariéry.

Na druhém pódiu koncertovala mimo jiné kapela The Cell, ale prostor dostaly i tanečnice zabývající se bollywoodskými tanci. Ve svých vystoupeních představily nevídanou energii a originalitu asijských tanečních kreací.

Festivalová sezóna bude pokračovat příštím víkendem, kdy se mimo jiné na letišti v Milovicích uskuteční tradiční Votvírák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám