Hlavní obsah

Televize Prima rozjela velkovýrobu seriálů

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již třetí původní český seriál za sebou začíná natáčet v těchto dnech televize Prima. Tím třetím jsou - po Svatbách v Benátkách a cyklu s Dagmar Havlovou nazvaném Všechny moje lásky - příběhy lidí kolem vína a Moravy.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Tereza Kostková má jednu z hlavních rolí.

Článek

Letní a pohodově laděný seriál se jmenuje Vinaři. Uvidíme v něm Václav Postráneckého, Terezu Kostkovou či Hynka Čermáka v režii hned dvou režisérů, Vojtěcha Moravce a Dana Wlodarczyka. Seriál má i režijní supervizi – dělá ji úspěšný Jiří Vejdělek.

Hlavní postavou příběhů, které napsal Petr Kolečko, je pracovně vytížená manažerka Kateřina, která i se svými dospívajícími dětmi přijíždí na Moravu do rodné vinařské vesnice oslavit otcovy kulaté narozeniny. Shodou okolností tady nakonec i s dětmi stráví celé prázdniny. Postupně se sžijí s místním prostředím a zjišťují, že život se dá prožít i jinak – zábavněji, než byli v ruchu a spěchu velkoměsta zvyklí.

Reklama

Výběr článků

Načítám