Hlavní obsah

Karel Gott vyrazí v říjnu na další halové turné

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karel Gott s koncertováním v halách nepřestává. Na turné, které podnikl v letech 2012 a 2013, přišlo na sto tisíc fanoušků. To mu nesporně vlilo do žil spoustu nové energie, se kterou se rozhodl vyrazit letos na další koncertní halové turné.

Foto: Právo - Petr Hloušek

Karel Gott se na turné těší.

Článek

Odstartuje ho 27. října v hale v Žilině a pokračovat bude přes Bratislavu a Brezno do České republiky. 12. listopadu následuje vystoupení v Brně a potom už bude koncertovat na Moravě a v Čechách až do 6. prosince, kdy turné vyvrcholí vystoupením v pražské O2 areně.

„Tím, že diváci stále chodí na mé koncerty, mi dávají jasně najevo, že se se mnou chtějí znovu vidět a znovu mne chtějí slyšet zpívat. Co víc si mohu po pětapadesáti letech zpívání přát?“ uvedl Karel Gott.

Zpěvák minulý týden vydal u mnichovského nakladatelství Riva svou první autobiografii Mezi dvěma světy: Můj život momentálně. Kromě toho připravuje k vydání DVD Noční král i české album s novými písněmi od českých, slovenských a německých autorů. Za všechny uveďme Michala Malátného, Radka Bangu, Martina Chodúra, Petra Bendeho, Michala Davida, Vaša Patejdla či Petra a Pavla ORM.

„Několik písní z tohoto alba bych rád uvedl na chystaném turné spolu s úspěšnými písněmi z alb Sentiment, Dotek lásky a Láska je nádhera. Dojde pochopitelně i na největší hity mé kariéry, bez kterých jsou mé koncerty zcela nemyslitelné,“ doplnil Karel Gott, kterého na letošním turné opět doprovodí Boom!Band Jiřího Dvořáka s triem ve složení Dasha, Jiří Březík a Taťána Roskovcová.

Termíny koncertů

27. 10. Garmin Aréna, Žilina

29. 10. Zimní stadión Ondreje Nepely, Bratislava

31. 10. Multifunkční hala Arény Brezno, Brezno

12. 11. Kajot Arena, Brno

14. 11. Budvar Arena, České Budějovice

19. 11. ČEZ Aréna, Plzeň

22. 11. ČEZ Arena, Pardubice

24. 11. Werk Arena, Třinec

27. 11. Tipsport Arena, Liberec

6. 12. O2 arena, Praha

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám