Hlavní obsah

V Hollywoodu žalují herečku, protože se nechtěla svlékat

Novinky, Stanislav Dvořák

Herečka Anne Greenová před dvěma lety zažalovala v Los Angeles firmy Time Warner, HBO, Cinemax a True Crime LLC, protože prý byla donucena natočit nahé scény a sexuálně obtěžována. Nyní se ale dočkala pomsty - True Crime LLC žaluje ji, protože se domnívá, že porušila dodatek smlouvy, kde se k hanbatým scénám upsala. Firmu zastupuje Harrison Dossick, mezi jehož klienty patří i Angelina Jolie, informoval The Hollywood Reporter.

Foto: Profimedia.cz

Herci běžně podepisují speciální dodatek o nahotě. Někdy ale ani to nestačí. (Ilustrační foto)

Článek

Vše začalo pořadem Femme Fatales na kanálu Cinemax, jehož první díl byl odvysílán v roce 2011. Greenová, která nepatří k největším hvězdám a má za sebou spíše béčková dílka typu Saw 3D, se zúčastnila konkurzu na další díly a obdržela od produkční společnosti ukázkové video, které podle ní zcela otevřeně ukazovalo, že se jedná o erotický pořad, kde se herci svlékají a předstírají sex.

Dále měla dostat podrobný rozpis rolí, které vyžadují částečnou nahotu, proti němuž podle tvrzené společnosti neměla námitek. V žalobě ale Greenová uvedla, že by nikdy s nabídkou nesouhlasila, kdyby věděla, že jde o „měkkou pornografii”.

Poprvé roli nedostala, ale v listopadu 2011 už měla být hlavní postavou v epizodě Jailbreak. Tehdy prý podepsala smlouvu a rovněž dodatek o nahotě a obdržela DVD s předchozím dílem a scénář, z něhož mělo být jasné, že i další díl bude obsahovat sexuální scény.

Teprve den před natáčením podle tvrzení firmy Greenová začala protestovat proti scénám s orálním sexem a producent jí raději vyhověl. Druhý den nastal další podobný problém, vadila jí určitá obnažená část těla. Tentokrát už nešlo změnu provést a z časových a finančních důvodů bylo nemožné hledat jinou herečku. Proto ji True Crime LLC obviňují ze zdržení, které vedlo k prodloužení natáčení o den a k nárůstu nákladů. Její advokát zatím spor nekomentoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám