Hlavní obsah

The Duke Ellington Orchestra doprovodí zpěvačka Stella Jonesová

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jazzový The Duke Ellington Orchestra přijíždí do ČR se zpěvačkou Stellou Jonesovou, která už si vyzkoušela gospel, soul, funk i jazz. Jejím otcem je trumpetista Carmel Jones.

Foto: Smart Communication

Stella Jonesová

Článek

Zpěvačka žijící ve Vídni se věnuje hudbě od pěti let. Zkoušela jazzové kluby, vystupovala i v muzikálech jako The Rocky Horror Picture Show. Spolupracovala s legendárním jazz-funkovým kapelníkem Maceo Parkerem nebo s Chaka Khan a vydala i vlastní sólová alba. V Brně již vystupovala s gospelovým projektem Christmas Gospel Singers.

S prestižním jazzovým bandem The Duke Ellington orchestra se představí v české metropoli (26. dubna v Lucerně) a poté v brněnském Sono Music Clubu (27. dubna).

„Máme velkou radost, že s Orchestrem přijede zrovna Stella Jones. Zpěvačka, která má obrovské zkušenosti v mnoha hudebních žánrech, věnující se hudbě již od svých pěti let. Její výkon jistě přidá již tak skvělému vystoupení na atraktivitě. Dokonce se nebojím říci, že bude ozdobou obou koncertů,“ řekl za pořádající agenturu Brnokoncert Pavel Tesař.

Vstupenky na koncert The Duke Ellington Orchestra jsou k dispozici exkluzivně v předprodejní síti Ticketpro v cenách od 890 Kč. Veškeré další informace na www.brnokoncert.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám