Hlavní obsah

Nový Jurský park nalákal Judy Greerovou či Katie McGrathovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Další pokračování Jurského parku je na spadnutí a shání herečky ve velkém - do dinosauřích spárů míří Judy Greerová, Katie McGrathová a Lauren Lapkusová.

Foto: Profimedia.cz

Katie McGrathová

Článek

Detaily o postavách, které budou hrát, zatím studio Universal nezveřejnilo. Film by měl mít premiéru v červnu 2015.

Judy Greerová je známou tváří ze seriálů (Californication, Taková moderní rodinka, objevila se také v jednom díle Teorie velkého třesku) nebo z komedií (Děti moje, Láska a jiné závislosti), téměř nikdy ale nehrála ve větších filmech hlavní role. Momentálně se pouští do sci-fi snímků, hraje v Úsvitu planety opic (premiéra v červenci) a plánuje sci-fi Tomorrowland na rok 2015.

Foto: Profimedia.cz

Judy Greerová

Irská herečka Katie McGrathová hrála v seriálech Tudorovci, Dracula nebo Labyrint, na velkou roli v hollywoodském  filmu zatím také jen čekala, stejně jako Lauren Lapkusová.

Již dříve dostala roli v Jurském parku také Bryce Dallas Howardová, kterou můžete znát jako namyšlenou paničku z jižanského dramatu Černobílý svět nebo z filmu 50/50. Z herců přijali role Chris Pratt, Nick Robinson, Ty Simpkins, Jake Johnson, Irrfan Khan a Vincent D’Onofrio.

Foto: Matt Sayles, ČTK/AP

Bryce Dallas Howardová

Režírovat bude Colin Trevorrow, který si scénář napsal s Derekem Connolym za producentského dohledu Stevena Spielberga a Franka Marshalla.

Reklama

Výběr článků

Načítám